Púchovská radnica vyzýva: Zapojme sa do hlasovania o detské ihrisko „Žihadielko“

1011

 

Vážení spoluobčania,

v lokalitách, ktoré vyberú v hlasovaní na internete ľudia, postaví Lidl desať detských ihrísk „Žihadielok“ a následne ich daruje mestám. Týmto projektom chce Lidl prispieť k tomu, aby deti mohli svoj voľný čas tráviť zmysluplne a urobili aj niečo pre svoje zdravie.

O desať ihrísk budú súperiť mestá, v ktorých sa nachádza aspoň jedna predajňa Lidl. O lokalite jednotlivých ihrísk rozhodnú ľudia v hlasovaní na internetovej stránke www.zihadielko.sk. Hlasovanie bude prebiehať od 21. 1. – 29. 2. 2016. Každý registrovaný účastník bude môcť raz za 24 hodín označiť svojho favorita, jeden hlas navyše môže každý deň získať, ak na stránke zvládne jednoduchú online hru. Víťazi budú známi najneskôr 14. 3. 2016.

Ihrisko Žihadielko je určené pre deti od 2 do 12 rokov o rozmere 16 x 20 m, na ktorom sa bude nachádzať osem herných prvkov aj s dopadovými plochami. Deti sa budú môcť zahrať na dvoch hradoch, pieskovisku, kolotoči, hojdačkách či prevažovadlách. Všetky herné prvky sa nesú vo veselých a hravých motívoch s podobizňami Včielky Maji a jej kamarátov. Na ihrisku sa budú nachádzať aj lavičky a stojan na bicykle.

Záleží len na nás ako budeme hlasovať. Zapojme sa do hlasovania na stránke www.zihadielko.sk a vyhrajme pre naše mesto krásne detské ihrisko.

Mestský úrad Púchov